Rengjøring Oslo for Bedrifter og Borettslag

For å skape et godt bo eller kontormiljø er det viktig at de ytre rammer fungerer og at det ikke er noe problem med mangelfull rengjøring.
Vi kjenner godt til dette og kan hjelpe deg med god rengjøring i Oslo. Med profesjonelt utført renhold fra Feiekosten kan du være sikker på godt utført arbeid. Vi setter vår ære i godt utført arbeid og er ikke ferdige med jobben før du er fornøyd med leveringen. Daglig leder står i direkte kontakt med deg, dersom dette er ønsket, og vi har loggbok på alle våre steder som viser utført arbeide samt dekker praktisk kommunikasjon om ulike tilpasninger eller små ting.

Rengjøring Oslo

Kontor rengjøring Oslo

Vi har en stab av stabile, veltrente og dedikerte ansatte som utfører førsteklasses rengjøring.

For å sikre at du får den beste servicen og den beste rengjøring er det viktig for oss at kommunikasjonen mellom deg som kunde og oss er virkelig god. Da har vi muligheten til å tilpasse vår rengjøring til dine unike behov. Vi gjennomgår dine fasiliteter sammen med deg og følgelig vil vi levere et renhold som er 100% tilpasset din bedrift og dine lokaler.

Med rengjøring fra Feiekosten Renhold AS får du et trygt, rent bo/arbeidsmiljø og fornøyde ansatte som kan uforstyrret bruke sin tid og oppmerksomhet på det de kan best.

Vi tar også privatboliger.
Kontakt oss nå for mer informasjon om vår rengjøring Oslo eller for et uforpliktende tilbud.

Tilbake til Feiekosten Renhold Oslo